7 Kommentare

  1. fbeudaert
    fbeudaert ·

    I like both but yes, dress and makeup really change somebody :)

  2. sierravictor
    sierravictor ·

    Now there's a beauty!

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    duh nu ieu teu motret euy kang <3

  4. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama ieu nu blp satacan na nu nongkrong di dieu https://www.youtube.com/watch?v=bgdhHYxDFH8 ngan basa eta si eta make baju standar teenage harajuku. mun di foto ieu mah beda jauh jadi leuwih dewasa ngan pas kebagian urg rada jutek siga na mah tos lelah ti isuk2 hahaha

  5. ekeupratama
    ekeupratama ·

    hahaha biasa sok kitu kang mun geus teu mood..
    eta nu film provia sigana dipull sbrh stop, warna na geus krg kitu nya

  6. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama enya euy ribet geuning moto model IGO teh jadi hoyong ngasaan moto MILF komo nu legend siga https://www.facebook.com/sally.marcellina.39 provia nu mana keu?

  7. ekeupratama
    ekeupratama ·

    hahaha.. eta provia nu jualan film tea di fb

More photos by hervinsyah